Координаційний офіс безпеки в Білозерському районі інформує про протидію коронавірусу (станом на 8.05.20р.)



Команда Координаційного офісу безпеки в Білозерському районі підготувала дайджест щодо ситуації з поширенням епідемії коронавірусу та діяльності місцевих органів влади, служб та установ в Білозерці та районі станом на 8 травня 2020р.

Оперативна інформація про стан поширення коронавірусної інфекції в області

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 8 травня в Україні 14195 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 361 летальний, 2706 пацієнтів одужало. Хворобу підтверджено у 977 дітей та 2 758 медиків.

За добу зафіксовано 504 нові випадки. Наразі коронавірусна хвороба виявлена:
  • Вінницька область — 514 випадків;
  • Волинська область — 424 випадки;
  • Дніпропетровська область — 652 випадки;
  • Донецька область — 91 випадок;
  • Житомирська область — 480 випадків;
  • Закарпатська область — 644 випадки;
  • Запорізька область — 312 випадків;
  • Івано-Франківська область — 1078 випадків;
  • Кіровоградська область — 408 випадків;
  • м. Київ — 1721 випадок;
  • Київська область — 935 випадків;
  • Львівська область — 660 випадків;
  • Луганська область — 42 випадки;
  • Миколаївська область — 179 випадків;
  • Одеська область — 583 випадки;
  • Полтавська область — 239 випадків;
  • Рівненська область — 855 випадків;
  • Сумська область — 147 випадків;
  • Тернопільська область — 959 випадків;
  • Харківська область — 478 випадків;
  • Херсонська область — 149 випадків;
  • Хмельницька область — 148 випадків;
  • Чернівецька область — 2097 випадків;
  • Черкаська область — 331 випадок;
  • Чернігівська область — 69 випадків.

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

На амбулаторному лікуванні 9 765 пацієнтів, з них 801 дитина та 2 271 медпрацівник. Усього потребували госпіталізації 4 430 осіб, з них 176 дітей та 487 медиків. Підключення до апарату штучної вентиляції легенів потребували 185 людей, зокрема одна дитина та 16 медиків.

Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, померла 361 людина, з них 19 медпрацівників. Серед померлих переважають особи віком від 50-ти років (86%).

Загалом 2706 пацієнтів вже одужали, з них 762 медпрацівники, — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 8 травня 2020 року до Центру надійшло 1148 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 37052 повідомлення про підозру на COVID-19.

****************************

За останню добу фахівцями обласного лабораторного центру МОЗ проведено 282 ПЛР-досліджень на виявлення коронавірусу, за результатами чого маємо 3 нові випадки.


чоловік 47 років з Каховського району, обстежений з підозрою на COVID-19. Стан середньої важкості, підключення до апарату ШВЛ не потребує;


жінка 46 років зі Скадовського району та жінка 37 років з м. Каховка.

Всі вони перебувають на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом.

Також маємо 5 нових одужань❗️

Це мешканці Олешківського району.


Тож станом на 07 травня в області 149 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. 67 з них вже одужали, та, на жаль, є 2 летальні випадки.


Наразі в області у наявності 14 976 тест-систем для проведення першого та другого етапів ПЛР для виявлення гострої респіраторної хвороби COVID-19.


В області для надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19 визначено 10 закладів охорони здоров’я першої хвилі, у яких розгорнуто 449 ліжок.

Також ви можете відстежувати поширення захворюваності на COVID-19 на Херсонщині за допомогою електронної мапи: https://khoda.gov.ua/index.php



****************************


Білозерський район - 1 випадок (жінка з с.Чорнобаївка одужала)


знаходяться на самоізоляції - 76 осіб


закінчився термін дії самоізоляції у 108 осіб


в обсервації - (обов'язкова ізоляція після перетину кордону) - перебуваючих немає

****************************

Робота органів влади

Стабільна ситуація з захворюваністю дозволяє з 11 травня розпочати зняття перших обмежень і перейти до концепції адаптивного карантину

«Уряд в першу чергу зацікавлений, аби якомога швидше запустити всі сфери економіки, які призупинилися через епідемію. У своїх рішеннях ми керуємося виключно даними наших профільних спеціалістів. За їх розрахунками, передчасне зняття карантину – означає тисячі нових хворих. Не можна цього допустити», – наголосив очільник Уряду.

За словами Прем’єр-міністра, стабільна ситуація з захворюваністю дозволяє з 11 травня розпочати зняття перших обмежень і перейти до концепції адаптивного карантину.

«Ми багато спілкувалися з представниками бізнесу. Розуміємо потреби і запити бізнесу, і сьогодні скликали позачергове засідання, під час якого плануємо прийняти проект постанови на прохання бізнесу, якому треба час, аби підготуватися до безпечних умов роботи», – зазначив Глава Уряду.

Очильник повідомив, що з 11 травня будуть відкриті для відвідувань парки, сквери, зони відпочинку.

Крім того, буде дозволено працювати салонам краси, перукарням, але за певних умов, які вже розроблені і будуть представлені Міністерством охорони здоров’я України.

«Ми дозволимо роботу закладів громадського харчування на виніс. Роботу літніх майданчиків кафе і ресторанів просто неба у закладах, зареєстрованих як оператори потужності. Це дуже важлива прив’язка і можливість контролювати, в тому числі органами місцевого самоврядування», – зазначив Денис Шмигаль.

Також, за його словами, буде дозволена оптова і роздрібна торгівля непродовольчими товарами, окрім зон розваг та харчування, дитячих зон в ТРЦ.

«Дозвіл працювати при певних умовах отримають заклади побутового обслуговування населення за визначеними критеріями. Музеї, бібліотеки, тренування спортсменів національних збірних команд, індивідуальні тренування (біг, хода, їзда на велосипеді, рух на активних візках спортсменів з інвалідністю). Стоматологи, аудитори, адвокати, нотаріуси, сервіс побутової техніки. Все це буде прийнято. Постанова буде опублікована і бізнес зможе бачити чітко, в яких сферах ми плануємо пом’якшення карантинних заходів з 11 травня», – повідомив очільник Уряду.

Також Денис Шмигаль акцентував увагу на тому, що у період дії карантину продовжували працювати магазини мережі будівельних гіпермаркетів та деякі заклади громадського харчування.

«Торгівля будівельними матеріалами була заборонена і залишиться забороненою до 11 травня. Те саме стосується і закладів харчування. Всі відповідні випадки порушень зараз перевіряються органами правопорядку. Невеликий магазин має працювати на рівних умовах з великими гіпермаркетами», – резюмував Прем’єр-міністр та наголосив, що тут не має бути обраних.

****************************

Дій вдома — мобільний застосунок, який протидіє поширенню COVID-19 в Україні та моніторить дотримання самоізоляції під час карантину.

Дій Вдома — закритий та встановлюється тільки у смартфонах осіб:
  • які потенційно мали контакт з хворим
  • зареєстрованих у медзакладах як таких, хто має дотримуватися режиму самоізоляції
  • Моніторинг — через зняття у випадковий період часу геолокації та FaceID.⠀

Функціонал:
  • Реєстрація в місці проходження самоізоляції.
  • Фотопідтвердження перебування за місцем проходження самоізоляції.
  • Екстрений виклик на гарячу лінію МОЗ України.
  • У майбутніх релізах особи на самоізоляції зможуть повідомляти про стан здоров’я та замовляти ліки з продуктами.

Застосунок вже доступний у Play Market та App Store.

Не вірте фейковим новинам, що застосунок стежитеме за українцями та виписуватиме штрафи за невстановлення. Згідно з постановою КМУ від 11 березня 2020 р. № 211 штрафи накладаються тільки за умови порушення карантину.


****************************


Мінцифри проводить опитування серед батьків про захист дітей і підлітків в Інтернеті

Мінцифра у партнерстві з освітньою онлайн-платформою Stop_sexтинг запрошує батьків та опікунів пройти опитування щодо обізнаності у правилах безпеки в Інтернеті серед дітей і підлітків.

Опитування допоможе з’ясувати, наскільки батьки та опікуни обізнані у правилах безпеки в Інтернеті і готові пояснювати їх молодшим користувачам.

Результати опитування сприятимуть фіналізації тексту Національної Стратегії захисту дітей у цифровому середовищі у 2021-2026 роках.

Ухвалення Стратегії важливе для розвитку в Україні культури сімейної безпеки у віртуальному світі та розвитку законодавства з протидії насиллю та сексуальної експлуатації українських дітей і підлітків в Інтернеті.

Пройти опитування можна до 15 травня 2020 року за посиланням: https://bit.ly/poll_stop_sexting.

Опитування анонімне. Тривалість заповнення 5-7 хвилин.


Білозерська районна державна адміністрація

У зв’язку з карантином діти з інтернатних закладів повернулись у родини, тому службою у справах дітей Білозерської райдержадміністрації спільно з зацікавленими організаціями проводяться рейди в населених пунктах району з метою належного контролю за умовами утримання та виховання дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

З батьками проводяться профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, надаються консультації щодо захисту прав дітей, проводиться просвітницька робота щодо профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції, інформаційно-роз’яснювальна робота щодо протидії випадкам насильства в сім’ях, в тому числі щодо дітей.


****************************

06 травня 2020 року голова Білозерської райдержадміністрації, голова районної ради, начальники відповідних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних установ по обслуговуванню закладів та установ освіти, представники Білозерської, Станіславської та Музиківської ОТГ взяли участь в обласній селекторній нараді.

Під час засідання, разом із районами області, були опрацьовані питання щодо:


використання освітньої субвенції, яка утворилася на кінець 2019 року;


забезпечення своєчасного використання цільових освітніх субвенцій;


мережі закладів загальної середньої освіти;


завершення 2019/2020 навчального року.

***************************

Органи місцевого самоврядування

Благодійна акція, яку продовжує проводити Білозерська селищна рада по збору продуктових наборів для мешканців об’єднанної територіальної громади є підтвердженням того, що існують небайдужі мешканці до чужої біди. В ході акції 155 жителів громади отримали продуктові набори, для багатьох сімей це стало суттєвою підтримкою у нелегкий час.

Селищна рада висловлює подяку приватним підприємцям, мешканцям громади, депутатам та працівникам селищної ради, що долучились до акції.

Слід відзначити, що до акції долучилися навіть підприємства, які територіально не відносяться до Білозерської ОТГ. Серед них а/ф «Білозерський»


****************************

З моменту відкриття благодійного рахуноку до КНП «Музиківська амбулаторія ЗПСМ» надійшло 25450,00 гривень.

Станом на 30.04.2020 використано 21214,00 грн.

За ці кошти було придбано засоби індивідуального захисту, респіратори, шапочки медичні, термометр інфрачервоний, пробірки-скарифікатори та дезінфікуючі засоби.

Також надійшла благодійна допомога у натуральній формі.

116 літрів дезінфікуючих засобів;

44 захисні костюми;

15 захисних окулярів;

820 медичних масок;

3800 рукавичок;

183 медичні шапочки;

100 шт. бахіли;

2 пульсоксимометри;

20 распіраторів;

20 пробірок для транспортування.


****************************

До жителів с.Новотягинка завітали представники мобільної групи сільської ради з продуктовими карантину допомогу отримали 144 особи (літні люди, інваліди I та II груп, сім’ї в СЖО).


****************************

З метою підтримки базових потреб категорійних дітей в умовах карантину, за рішенням 44 сесії Музиківської сільської ради від 30 квітня 2020 року, було надано допомогу 13-ти категорійних дітям.

Продукти харчування (овочі, крупи, масло,м'ясо),придбані за кошти місцевого бюджету, передані сім' ям пільгових категорій.


**************************** 

Робота закладів охорони здоров'я
COVID-19: дистанційне навчання для медичних працівників і студентів-медиків

Заклади медичної освіти, Центр громадського здоров’я МОЗ України, міжнародні й українські проєкти та організації підготували низку онлайн-курсів та тренінгів для медиків і студентів, як надавати медичну допомогу в період пандемії COVID-19 та пацієнтам з COVID-19.

Робота закладів освіти

Уряд продовжив строки загальнонаціонального карантину в Україні – він триватиме до 22 травня 2020 року. Таке рішення було прийняте сьогодні, 4 травня 2020 року, під час засідання Кабміну в Києві.

“Рішення Уряду передбачає послаблення деяких карантинних обмежень з 11 травня. Українці зможуть знову ходити в парки та сквери, запрацюють перукарні, буде дозволена оптова і роздрібна торгівля непродовольчими товарами. Однак для закладів освіти все залишиться незмінним – вони проводять дистанційне навчання та готуються до завершення навчального року”, – пояснила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Навчальний рік у школах по всій країні завершиться дистанційно. Календар навчання виглядатиме так:
  • до 31 травня триватимуть заняття;
  • до 1 липня має бути завершений навчальний рік;
  • до 15 червня школи завершують оформлення: свідоцтв про здобуття базової середньої освіти; свідоцтв досягнень та табелів навчальних досягнень;
  • упродовж червня школи на педагогічних радах розглядають питання про переведення учнів до наступного класу.
Випускники 11-х класів отримають документ про здобуття освіти після складання ДПА у формі ЗНО. Якщо учні 1-8, 10 класів не планують навчатися в іншому закладі освіти, школи надсилають копії документів учням електронною поштою, а оригінали документів видадуть у вересні 2020-2021 навчального року.

Попередньо МОН повідомляло, що цьогоріч державна підсумкова атестація для учнів 4-х та 9-х класів скасована.

Для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 у 2019/2020 навчальному році МОН рекомендує утриматися від проведення масових заходів, зокрема – останніх дзвоників та випускних вечорів.

Уся інформація, пов'язана зі змінами в системі освіти через карантин, зібрана на окремому ресурсі - mon-covid19.info

Нагадаємо, що учасники, які проживають в іншій області або на відстані понад 150 кілометрів від закладу освіти, зможуть змінити місце складання ЗНО.

****************************

З огляду на ситуацію, що склалася, випускники закладів освіти можуть змінити місце проходження ЗНО.

Першочергово таке право отримали учні, які навчаються в закладах загальної середньої освіти інтернатного типу, закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти. Механізм внесення змін до реєстраційних даних для окремих випускників поточного року розміщено в «Кабінеті керівника закладу освіти».

Зміна місця проведення ЗНО можлива лише за умови, що місце проживання і місце розташування закладу освіти розміщені в різних областях або відстань між ними перевищує 150 км.

Для внесення змін випускнику потрібно звернутися до особи, відповідальної за реєстрацію у його закладі освіти. Адміністратори закладів освіти мають подати інформацію про внесення змін до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти не пізніше 18 травня.

Детальніше за посиланням.

****************************

Онлайн-нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Білозерського району

З метою підвищення ефективності та дієвості управлінської діяльності під час карантину, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Світланою Колесніченко 05 травня 2020 року проведена нарада із керівниками закладів загальної середньої освіти району на тему: «Про порядок успішного завершення 2019-2020 навчального року» в режимі онлайн на платформі ZOОM.

Про порядок підготовки проєктів щодо безпечних харчових продуктів, повідомив заступник директора КУ «Районний центр по обслуговуванню закладів освіти Білозерської районної ради Херсонської області» Сергій Комліченко.

На закінчення наради Світлана Колесніченко відповіла на запитання учасників наради та побажала бути здоровими та дотримуватись карантинних заходів.


Робота служб та установ

Виплата всіх видів державної допомоги, компенсацій в травні 2020 року

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 08 квітня 2020 року № 264 «Деякі питання надання державної соціальної допомоги» в області забезпечено автоматичне продовження виплати раніше призначених:
  • допомоги малозабезпеченим сім’ям;
  • допомоги на дітей одиноким матерям;
  • допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;
  • допомоги на дітей, хворих на тяжкі перинатальні ураження нервової системи, тяжкі вроджені вади розвитку, рідкісні орфанні захворювання, онкологічні, онкогематологічні захворювання, дитячий церебральний параліч, тяжкі психічні розлади, цукровий діабет I типу (інсулінозалежний), гострі або хронічні захворювання нирок IV ступеня, на дитину, яка отримала тяжку травму, потребує трансплантації органа, потребує паліативної допомоги, яким не встановлено інвалідність;
  • щомісячної грошової допомоги особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу, яка за висновком лікарської комісії медичного закладу потребує постійного стороннього догляду, на догляд за нею;
  • тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме;
  • щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг;
  • тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату на період карантину.

Особи, яким виплачуються зазначені види державної допомоги, отримають кошти за виплатними відомостями першого періоду травня 2020 року.

****************************

28 квітня 2020 року набув чинності Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS – CoV – 2,

Постанова КМУ від 22.04.2020 № 306.

Цим Порядком визначено механізм надання коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю

https://www.kmu.gov.ua/…/pro-zatverdzhennya-poryadku-nadann

Покрокова інструкція щодо отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину на офіційному сайті ДСЗ

в розділі «Роботодавцям» https://is.gd/sCGoBM


****************************

Департамент соціального розвитку Херсонської ОДА доводить до вiдома людей похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, людей з вадами зору, слуху які опинилися у складних життєвих обставинах або перебувають у зоні ризику. Для вас працює iнформацiйна платформа "Допомога поруч"!

Сайт https://dopomoga.msp.gov.ua

«гаряча» телефонна лінія (0552) 26 16 17,

Електронна пошта Департаменту dp-soczah@khoda.gov.ua.

****************************

В області надаються реабілітаційні послуги особам з інвалідністю, у тому числі і дітям, які є мешканцями об’єднаних територіальних громад.


Станом на 25 квітня 2020 року реабілітаційні послуги надано 743 особам з інвалідністю, з них – 139 діти.

В Херсонському обласному центрі комплексної реабілітації , з початку поточного року пройшли лiкування 159 дітей.


З метою забезпечення дотримання установлених правил карантину в даний період часу, реабілітаційні послуги надаються дистанційно.



Робота суб'єктів господарювання

В області запрацювали 20 агропродовольчих ринків.

5 з них розташовані в Херсоні: - Центральний ринок

- ринок «Таврійський» (на "Трьох штиках")

- ринок «Житлоселище» (вул. Комкова)

- ринок "Північний" (проспек 200 років Херсону)

- ринок «Дружба» (вул. Миру, 20)

Ситуацію на ринках щоденно моніторять фахівці Держпродспоживслужби.


****************************


Сьогодні до Херсонської обласної лікарні відновного лікування представники великого бізнесу передали засоби захисту для лікарів, які найближчим часом розподілять між медичними закладами Херсонщини.

“Дуже добре, що у складні часи бізнес вже соціально відповідальний. Зараз найголовніше – забезпечити безпеку наших лікарів. Усіх тих, хто рятує і лікує наших громадян у цій боротьбі з коронавірусом”, - говорить Вадим Чабан.

Загалом для боротьби з Covid-19 підприємство передало до обласної лікарні відновного лікування:
  • 60 тис. медичних масок;
  • 900 захисних окулярів;
  • 2 450 захисних комбінезонів.

Зазначимо, що з них 20 тис. захисних масок, 1 100 захисних комбінезонів та 300 захисних окулярів надійде до лікарень Херсона. Інші засоби захисту для медиків найближчим часом розподілять між медзакладами області та Департаментом охорони здоров’я Херсонської ОДА.

Робота правоохороних органів

Ювенальні поліцейські Херсонщини відвідують неповнолітніх, які перебувають на профілактичному обліку

Ювенальні поліцейські провели перевірку неповнолітніх, які перебувають на обліку за вчинення правопорушень. Поліцейські відвідали підлітків за адресами їх проживання. Інспектори поспілкувались з дітьми та їх батьками про профілактику правопорушень, необхідність залишатися вдома та дотримуватись правил карантину.

З неповнолітніми провели профілактичну бесіду, спрямовану на попередження повторних злочинів. Також поліцейські перевірили умови проживання підлітків та дізнались, як діти організовують своє дозвілля та навчання під час карантину.

Поліцейські постійно спілкуються з дітьми, у котрих виникли проблеми з законом та які перебувають на обліку у підрозділах ювенальної превенції. Такі розмови дозволяють краще зрозуміти, що штовхнуло підлітка на протиправний вчинок, чим зараз він займається, дізнатися коло його інтересів та знайомих і підказати шлях виходу зі складної життєвої ситуації.

За словами т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінова – «Головне, не бути байдужими та не залишатись осторонь проблем, з якими можуть зіткнутися неповнолітні. Ювенальні поліцейські на постійній основі проводять профілактичні заходи з підобліковими підлітками для попередження вчинення ними адміністративних та кримінальних правопорушень».


Інформація для благодійників

Розрахунковий рахунок для перерахування коштів з метою забезпечення засобами захисту та медичного обладнання, що необхідні для транспортування контактних осіб з ознаками респіраторних інфекцій, їх ізоляції та подальших дій щодо недопущення поширення інфекції та забезпечення підтримки життєдіяльності хворого за такими платіжними реквізитами:

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білозерського району» (скорочена назва – КНП “ЦПМСД Білозерського району”)

Код ЄДРПОУ 38637457

рахунок UA 873524790000026004052215187

АТ КБ “Приватбанк,” МФО 352479

Призначення платежу:благодійні внески

Телефон для довідок (05547) 33-9-79, головний лікар Чорі Ірина Василівна

****************************

Комунальне Підприємство «Білозерська центральна районна лікарня» (скорочена назва – КП «Білозерська ЦРЛ»)

Код ЄДРПОУ 02003929

рахунок UA 528201720314251001301039304

Державна казначейська служба України м.Київ, МФО 820172

Призначення платежу:благодійні внески

Телефон для довідок (05547) 33-8-11, головний лікар Доманський Дмитро Сергійович

****************************

Найменування організації: КНП МУЗИКІВСЬКА АЗПСМ

Код отримувача: 41769365

Назва банку: ХЕРСОНСЬКА ФIЛIЯ АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA033524790000026002052226952



Важлива інформація

Для вас зібрані корисні контакти для звернень під час карантину:

Офіційний веб-сайт МОЗ http://www.moz.gov.ua/

Офіційна сторінка МОЗ у Facebook https://www.facebook.com/moz.ukr/

Офіційний телеграм-канал Міністерства Коронавірус Інфо (Скорочена назва – @COVID19_Ukraine)

Telegram-бот МОЗ із відповідями на найпоширеніші питання про коронавірус @COVID19_Ukraine_Bot

Гаряча лінія по коронавірусу – 0 800 505 201

Відповіді на основні запитання про COVID-19 – www.covid19.com.ua

Швидка медична допомога – 103

Гаряча лінія МОЗ – 1677

Якщо у вас до сих пір немає сімейного лікаря, то Вам сюди – 1687

Урядова гаряча лінія – 1545

Гаряча лінія для тих, хто прибув в Україну – 551

Лікарі, які дають слушні поради – 1583 та 044 235 0101

Безоплатна правова допомога – 0 800 213 103

Дотримуйтесь рекомендацій профілактики та режиму карантину.

Будьте здорові!



Довідково:

Координаційний офіс безпеки в Білозерському районі створений в рамках проекту “Безпечні та правоспроможні ОТГ Білозерського району Херсонської області“, що реалізує громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” у партнерстві з Херсонським місцевим центром з надання БВПД, Станіславською сільською радою, Музиківською сільською радою, Білозерською селищною радою, Білозерським відділенням поліції, Координаційним офісом безпеки в м.Татарбунари при Одеській обласній організації КВУ за фінансової підтримки міжнародного фонду “Відродження“.

Фахівці офісу безпеки надають представникам влади, громадськості, поліції практичну, методичну та консультаційну допомогу у вирішенні питань щодо реалізації безпекових ініціатив, розвивають лідерство та людський потенціал в громаді. Офіс безпеки є платформою для формування безпечного середовища в громадах району.

Координаційний офіс безпеки при громадській організації “Білозерський центр регіонального розвитку” працює в дистанційному режимі і для отримання правової допомоги просимо звертатися за телефоном (095) 087-48-60.

З 23 березня 2020 року і до завершення карантину Білозерське бюро правової допомоги Херсонського місцевого центру з надання БВПД призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги і повністю переходить на надання правових послуг дистанційно. Консультації можна отримати за номером телефону - (05547) 33-2-60 або (068) 364-86-28.

Дайджест підготували

Наталія Юшко, Вячеслав Лях, Елла Петренко, Катерина Оксенюк, використовуючи інформацію з офіційних веб-сайтів органів влади, офіційних сторінок у соц.мережах та матеріали районної газети "Придніпровська зірка"


З попередніми дайджестами можна ознайомитися тут:

дайджест від 23 березня 2020р.
дайджест від 26 березня 2020р.
дайджест від 31 березня 2020р.
дайджест від 03 квітня 2020р.
дайджест від 07 квітня 2020р.
дайджест від 10 квітня 2020р.
дайджест від 14 квітня 2020р.
дайджест від 17 квітня 2020р
дайджест від 24 квітня 2020р.
дайджест від 30 квітня 2020р.

Дописати коментар

0 Коментарі