Широкобалківська сільська рада запрошує громадян подавати пропозиції до бюджету


Для органів місцевого самоврядування  бути відкритими і прозорими – це не тільки обов’язок, визначений законодавством, а й ознака того, що сільський голова та депутати враховують сучасні тенденції у своїй роботі і намагаються бути максимально ближчими до своєї громади.

В рамках проекту "Сільська рада онлайн" було обрано дві пілотні громади – Станіславська та Широкобалківська, які погодилися запроваджувати у своїх роботі електронні інструменти – онлайн-трансляції сесій.

Вже оприлюднено відеозаписи двох сесій Широкобалківської сільської ради. Їх можна переглянути на каналі ради в Youtube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=SYKOIxb8XEU&t=1s

Також, щоб врахувати побажання мешканців щодо використання бюджетних коштів, Широкобалківська сільська рада  запрошує громадян подавати свої пропозиції до бюджету.

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчику на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо.
Головне,  щоб надана пропозиція торкалась повноважень сільської ради, була чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

Як можна подати пропозицію? Оберіть найбільш зручний для вас спосіб:

- Зайдіть на сайт Широкобалківської сільської ради і заповніть просту форму за цим посиланням: http://shyroka-balka.rada.org.ua/feedback/
- Напишіть письмове звернення до Широкобалківської сільської ради і надішліть поштою

Широкобалківська сільська рада долучилася до участі у проекті «Сільська рада онлайн», який впроваджує ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за підтримки чеської неурядової організації NESEHNUTI в рамках Програми трансформаційної співпраці Міністерства закордонних справ Чеської Республіки

Елла Петренко

Дописати коментар

0 Коментарі